петак, 13. март 2015.

Moji top proizvodi!

- Ćao svima.Dobrodošli na moj blog.U današnjem postu pisaću o nekim svojim favoritima,tačnije šminci i više preparatima koje ja dosta koristim i s kojima sam prezadovoljna.Nadam se da će ovaj post biti zanimljiv.Sve slike koje budem postavila sam sama slikala Pa da ne dužimo,krenimo odmah! :-)
1 . Prva stvar koju ću vam pokazati jeste baby lips cherry me.Vjerujem da ste bukvalno svi čuli za ova čuda od maybellina.Inače plavi više koristim i nosim ga skoro svaki dan u školu jer je hidratantan i odličan.Ovaj cherry me ima okus trešnje i prosto mi dođe da ga pojedem.Toliko savršeno miriše i na usnama je prijatan i takođe hidratantan!Ostavlja blagi crveni trag i nije baš za školu preporučljiv ali za druge prilike definitivno jeste.Preporučujem da ako ga još niste kupili,trebalo bi to da uradite.
2 . Sada slijedi essence ruž u broju 52.Ja sam njega dobila u OK! novinama i od tada ga jako puno koristim.Nekako je najsličniji boji usana i ostavlja blagi sjaj.Pogodan je i za školu jer se ne primjećuje puno i čak ga i ja ponekada nosim.Ne znam da li je došao u prodaju,ali mislim da jeste.Provjerite u dm,cm,i ostalim radnjama takvog tipa.Postoje i druge vrste naravno,a vi izaberite onu koja vam se najviše sviđa.

3. Treća stvar koju jako voliim i koju svaki dan koristim jeste ovaj essence korektor u broju 03.Svijetliji je i u potpunosti odgovara mom tipu kože.Ima i u drugim brojevima i sigurno možete pronaći onaj koji najbolje vama pristaje.Moj se utapa sa kožom i baaš izgleda prirodno što mu je velika prednost.Prekriva sve nesavršenosti,a pod tim mislim na crvenila,bubuljice i pujice.Ne planiram ga mijenjati zadugo jer je sjajan i ja sam oduševljena njime.
4 . Sada je na redu One milion parfem.Moj je u broju 286.Ne mogu vam opisati kako savršeeno miriše.Ovo je definitivno moj omiljeni i najdraži parfem ikada.Preko 100 jesu muški,a preko 200 su ženski.Svaki različito miriše,ali opet prelijepo.Svima preporučujem da kupe jer su perfektni,na njima piše 'Economic' i ispod broj.Tako ćete ih prepoznati.
5. Možda ću biti malo smiješna,ali ja ovu kremu koristim od malih nogu.Becutan.Namjenjena je,kao što piše,za bebe i za njegu i zaštitu kože.Ali i ja ga koristim i čak moja majka koja ima preko 30 godina.Svaki dan poslije umivanja je stavim i predstavlja mi neku vrstu hidratantne kreme i veoma mi je značajna za lice.Redovno je kupujem i ne znam do kada ću.
6 . Neven pomada.Ova krema služi za smanjenje upala tj. crvenila i pujica.Trebate je utrljati dobro na takva mjesta i ona će ih makar malko ukloniti.Istina ne previše,ali sigurna sam da će biti promjene.Miriše predivno na neven,a možete je pronaći u čini mi se apotekama ili onim drugim radnjama kao što sam navodila dm,cm itd.Nisam ono preoduševljena,ali ipak je povremeno koristim i zato se našla ovdje.
7 . Onda sedma stvar jeste max factor maskara.I ona je takođe odlična.Vodootporna je i dava volumen.Ne onako prevelik,jer ima manju četkicu od na primjer maybelinovih ili nekih drugih.Međutim za mene i moj uzrast mi se čini najprikladnija za neke posebnije prilike i u njima je stvarno volim koristiti.Crna je sa plavim dijelićima i natpisom,ali ne može se vidjeti na slici.
8. Cocoa butter avon care.I ovo jeste jedna od mojih omiljenih stvarčica koje sam navela.To jeste krema za tijelo poslije tuširanja.Služi za hidrataciju,njegu i od nje vam koža bude mekana i miriše tak ofantastično da ne možete zamisliti.Jako mi se dopada ovaj avonov proizvod i opet bih ga vrlo rado uzela.Preporučujem ga i vama takođe.
9.Super playboy.Dakle ovo je kupka,proizvod pod nazivom 'super playboy'.Ima baš fin i sladak miris i ja sam je u poslednje vrijeme dosta koristila.Inače ne volim da sam stalno na jednoj te istoj kupki,pa stalno eksperimentišem.Ja sam njome zadovoljna i inače cijelim setom playboya tj. dezodoransi,mirisi i kupke.Postoje i muški i ženski tako da možete svakakve pronaći u različitim mirisima.
To je to što se tiče ovog posta.Nadam se da vam se dopada.Slobodno pišite utiske u komentare i vama drag proizvode.Pozdrav! xoxo














2 коментара: